Çevre Sorunları Uygulama Ve Araştırma Merkezi Tarafından Düzenlenen “ İklim Değişikliği ve Etkileri” konulu Seminer Gerçekleştirildi.

Çevre SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ tarafından düzenlenen seminer kapsamında 23.12.2022 Cuma günü saat 14.00’de Mühendislik Fakültesi Mavi Salondaki konferansa Çevre Yönetim Şube Müdürü İbrahim KAYA konuşmacı olarak, dinleyici olarak Akademisyenler ve Öğrenciler katıldı.

Kaya konuşmalarında İklim değişikliğinin günümüzdeki etkileri ve bu etkilere uyum-önlem ilişkisi hakkında bilgi vererek, Küresel ısınmanın gelecekteki projeksiyonlarından bahsetti. Ayrıca Kaya sunumunda, Geri kazanımın ve dönüşümün Sıfır Atık projesinin önemini de vurguladı.

Sunumunun ardından Çevre Sorunları Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fuat ÖZYONAR günün anısına İbrahim KAYA bey’e Teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

Karşılıklı soru cevap ile konferans tamamlandı.