Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden (SCÜ) Sıfır Atık Projesine Destek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından “Sıfır Atık Projesi” başlatılmış olup Türkiye'deki tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte üniversiteler içinde uygulamaya geçildi. Üniversitemiz “Sıfır Atık Projesi” kapsamında çalışmaya başlayarak Çevre Sorunları Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fuat ÖZYONAR koordinatörlüğünde sıfır atık yönetim sistemi oluşturuldu ve gerekli çalışmalar tamamlanarak sıfır atık belgesi almak için başvuru yapıldı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen “Sıfır Atık Projesi” kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda “Sıfır Atık Belgesi”  almaya hak kazandı.

Sıfır Atık Projesi’ne katkılarından dolayı Sivas Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’a Sıfır Atık Belgesi takdim edildi.